Botel Admirál přijme na palubu samostatného kuchaře s praxí – studená, teplá kuchyně. Stávající nabídka: česká, mezinárodní, slavnostní. Krátký/dlouhý týden – 10:00 až 24:00. Zajímavé platové ohodnocení, start 28.000/30.000,- Kč čistého/měsíc. Nabízíme korektní a dlouhodobou spolupráci v české stabilní společnosti s 26letou historií, veškeré zákonné a sociální zázemí. Možné i brigádně – 1.800,- Kč/den. Životopis zašlete prosím na: licenik@admiral-botel.cz - veškeré informace na t: 734 328 320 Botel Admirál – restaurace (80 míst), bar (40), letní terasa (80) s celodenním provozem. Tato střediska jsou k dispozici jak hotelovým hostům, tak široké veřejnosti. Botel Admirál, Hořejší nábřeží 1, Praha 5 – MHD: zastávka „Anděl“ + 3 min. chůze k vodě.
- 734 328 320
- 15.06.2018
- Česká republika
- Gastronomie, pohostinství